fbpx

Om Take Away Week STAVANGER

 For første gang inviterer temaet bak Spis Ute Ugå til Take Away Week i Stavanger. En uke hvor byens befolkning opp-fordres til å bestille mat fra spisesteder i Stavanger sentrum og omegn. 

For første gang i mars 2021 ble det arrangert ”Spis Ute Ugå – Take Away edition. Dette viste seg å være et yndet tilbud for å oppmuntre bransjen og stimulere til matgledens ånd. 

Fra 14.– 20. mars gjør vi et felles fokus på at matglade rogalendinger kan bestille og hente utsøkt mat fra sin favoritt-restaurant. Merk at det legges opp en bestillingsportal gjennom nettsiden takeawayweek.no – Besøkende på nettsiden vil bli videresendt til deres valgte bestillingsside (f. eks egen nettside, pick-up, Foodora, Wolt, Dandero). Her står deltakende spisested fritt frem for hvordan gjester skal bestille gjennom dere. 

Påmelding på mail: post@kulturogkos.no 
Kontaktinformasjon: Andreas Berg,
Telefon: 40 34 07 04,
E-post: andreas@kulturogkos.no 

TAW_SVG_Sirkellogo

Om Take Away Week Kristiansand

Hodene bak ”Spis ute uka” har gleden av å invitere til Kristiansands første Take Away Week. En uke hvor byens befolkning oppfordres til å bestille mat fra kvadraturens restauranter og spise den hjemme i sine egne trygge hjem.

Som vi alle vet, har koronapandemien rammet restaurantbransjen knallhardt. Stadige endringer i smittevernstiltak harvært utfordrende og ofte vist seg å være en komplisert affære. Derfor kommer Take Away Week som et yndet tilbud for å oppmuntre bransjen og stimulere til matglede i en kritisk tid.

Fra 7. – 13. februar gjør vi et felles fokus på at matglade kristiansandere kan bestille og hente utsøkt mat fra sin favorittrestaurant. Merk at det legges opp til at dette er ta-med-tilbud hvor kunden selv henter maten, og ikke hjemlevering/utkjøring.

Prosjektleder: Stine Edvardsen
Mobil: 95 15 33 67
E-post: stine@mjas.no

Prosjektleder: Henning Ross Vestavik
Mobil: 92 82 68 88
E-post: henning@mjas.no

Marked- og salgsansvarlig: Morten Johansen
Mobil: 415 61 485
E-post: morten@mjas.no

TAW22_Sirkellogo

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere