Crispy Kylling 175,-
Inneholder Mel & Egg & Melk
“V” Syrisk Falafel 150,-
Salat med røkt laks, sylta grønnsaker, chili-aioli og surdeigfocaccia.
Allergener i salat:
Fisk, egg, sennep, sulfitter.
Allergener i focaccia: hvete, bygg.
125,-
“V” Salat med hummus, sylta grønnsaker, chili-aioli og surdeigfocaccia.
Allergener i salat:
Sesam, egg, sennep, sulfitter.
Allergener i focaccia: hvete, bygg.
125,-
PS: Museet er stengt mandag, men det er åpent for henting av take away rett!
Salat med Stekte kongereker 150,-
Inneholder: Cashew, valnøtt, mandel, paranøtt, hvete, kongereker, chili, mangosalsa, couscous, wasabenøtter
“V” Salat vegetar spesial 150,-
Inneholder: Panert chevre og miso aubergin
Kylling Biryani 175 ,-
Den veldig populære biryani, stekt basmati ris med kyllingfilet, biryani krydder, hvitløk, løk, gurkemeie og ingefær, pyntet med fersk koriander og hel chili..Serveres med raita.
NB! Biryani er en sterk risrett, kan lages mild på forespørsel.
“V” Vegetar Biryani 150,-
En av våre bestselgere, Stekt basmati ris i grønnsakblanding, biryani krydder, ingefær, hvitløk, løk, pyntet med fersk tomat og koriander.Serveres med raita.
Medium Kylling Bianca Pizza 150,-
Inneholder: Kylling, rødløk, sopp, chiliflak, parm flakes, mozzarella og hvit saus. Inkludert 0.33 brus
Allergener: Gluten, egg, laktose og løk
WHICH SANDWICH 150,-
Grillet foccaciabrød med wasabi- og sesamristede reker, hummus, aioli, eple & betesalat, salat og ristede gresskarkjerner.
Allergener: G, E, Sk, Se, Su, Sesam
STAVANGER SANDWICH 150,-
Grillet foccaciabrød, Persillerotpesto, aioli, grillet asparges, syltede grønnsaker, ristede gresskarkjerner, salat og stavangerskinke
Allergener: G, E, Se
Vegetar
“V” EINARS LILLE GRØNNE 150,-
Smakfull salat med grillede, syltede og marinerte grønnsaker. Med eple& betesalat, grillet foccaciabrød, hummus og aioli.
Allergener: Sesam, Se, E (aioli), G (brød)
5 biter Enso Omakase nigiri & 8 biter Omakase maki 200,-
Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten (hvete), soya og sesam
“V” Yasai Sushi 175,-
Inneholder: 6 forskjellige vegetar biter
12 stk New Orleand Buffalo hot wings, med klassisk bluecheese dip &
stangselleri stix Laktose,løk, selleri
150,-
ÅH HEKKAN! PIMP AN OPP LITT TE! 150,-
Kullgrillet burger med ost, asian slaw, jalapeño mayo, hoisin og chili, langtidsstekt pulled oksebryst med five spice! Inkl valgfri brus.›
Allergener: Egg, gluten, soya, sesam, sennep
“V” Vegetar burger 150,-
Laget av fersk rødbete og kikerter, med småsterk chipotle, salat, fritert løk og Hekkans syltet jalapeño. Inkl valgfri brus.
Allergener: Hvete, gluten, Egg, Melk
DARJEELING CHICKEN JALFREZI 150,-
Cooked with Bombay-potatoes, fresh vegetables and chicken tikka. Medium spiced dish, very popular on the streets of New Delhi.
“V” TADKA DAL FRY & Tandoori Roti (veg/vegan) 150,-
Tadka Dal is a popular Indian dish where cooked spiced lentils are finished with a tempering made of ghee/ oil and spices.
Let’s Roll 150,-
8 biter Spicy Salmon, 8 biter Tempura maki,
2 nigiri laks, 2 nigiri ebi og sjøgress
“V” VEGAN BOX (24 biter) 150,-
Tropical maki, Avocado Hosomaki og Rødbet Hosomaki + lavamajones
Allergen: Sesam og sennep
Butter chicken 125,-
Kyllingfilet laget i saus av finmalte nøtter, kremfløte og tomat. Serveres med ris og salat.
“V” Channa masala 125,-
Kikerter i masala saus. Serveres med ris og salat.
Butter Chicken 125,-
Mild curryrett med fløte og smør. Inkl. ris, nan-brød, salat og 375 ml Coca-cola/Coca-cola zero
Allergener: melk, nøtter (cashew)
“V” Channa Masala 125,-
Smakfull curryrett med kikerter. Inkl. ris, nan-brød og 375 ml Coca-cola/Coca-cola zero
Allergener: Melk
Sandwich med Roastbiff 150,-
Surdeigsbrød, hjemmelaget remulade, roastbiff fra A. Idsøe, sprøløk og salat. Serveres med Lervig No Worries alkoholfri øl og en liten søtbit fra Xoco by Corina.
“V” Sandwich med Konrad 175,-
Surdeigsbrød, Konrad rødkittost modnet med stout fra Lervig, chilimarmelade fra Litlestøl, tomat, pekannøtter og rucola. Serveres med Lervig No Worries alkoholfri øl og en liten søtbit fra Xoco by Corina.
Dette tilbudet gjelder kun lunsj (09.00 – 15.00)
Harissa kylling bowl 125,-
Kylling belagt i harissa chilipasta med couscous og quinoa, rødkål, coleslaw, tomat, agurk, mikset salat, rødløk, syltet miks, jalapeno, hjemmelaget chili harissa, tahini dressing og hummus
Allergener: Gluten, Sulfitt, sesam
“V” Harrissa chili falafal bowl 125,-
Hjemmelaget rødbete falafel med couscous og quinoa, rødkål, coleslaw, tomat, agurk, mikset salat, rødløk, syltet miks, jalapeno, hjemmelaget chili harissa, tahini dressing og hummus
Allergener: Gluten, Sulfitt, sesam
Köfte Ekmek inkl. Brus 150,-
Hjemmelaget pitabrød med grillet kjøttkaker. Slik du får i Istanbuls eldgamle gater. Serveres med Brus.
Allergener: Melk og gluten
BUTTER CHICKEN 125,-
Kylling tilberedt i aromatisk krydder med fyldig kremet tomat og smørsaus. Serveres med ris, salat og kvart naan.
Allergener: Melk, cashew + naan-brød har gluten og egg.
“V” CHANA MASALA – Vegansk) 125.-
Bestselgende vegetar gryterett. Kikerter kokt i garam masala krydder, ferske tomater, spisskummen, grønn chili, hvitløk, løk og ingefær. serveres med ris og salat
05. XL Pizza Arrabbiata 150 ,-
Inneholder: Tomatsaus, Mozzarella, Biffkjøtt, Pepperoni, Løk Allergener:
Sulfitt, Hvete, Melk
“V” 12. XL Pizza Vegetariana 150 ,-
Inneholder: Tomatsaus, Mozzarella, løk, rød paprika, sjampinjong og
Ruccola Allergener: Sulfitt, Hvete, Melk
#42 Spicy Chicken + 0,5l 200,-
Spicy kylling fra Jæren, rødløk og jalapeno tricolore. En sterk nytelse.
Inneholder: Gluten, Hvete, Melk, Soya, Selleri, Sennep
“V” #40 Hallumi & Friends + 0,5l brus 200,-
Hallumi fra Kypros, oliven og rød løk. Toppes med bladpersille etter stek. Inneholder: Gluten, Hvete, Melk
03- Pepperoni 125,-
40 cm pizza med tomatsaus, ost, mozzarella og pepperoni.
Allergener: Gluten, sulfitt, melk
“V” 04- Toppa med grønt 125,-
40 cm pizza med tomatsaus, ost, sjampinjong, bakt paprika, oliven, artisjokk og sesamfrø.
Allergener: Gluten, melk, sulfitt og sesam
Punk it Up 150,-
Punk Sushi slår til med 20 deilige biter maki: 8 biter Spicy Laks, 8 biter Spicy Tempura, 4 biter Tempura Scampi med Sjøgress salat
Pizza ‘Nduja’ 175,-
Inneholder: Tomatsaus, mozzarella, tørkede tomater, ‘Nduja’ og basilikum
Allergener: Gluten og laktose
Bun Cha Gio 125,-
Vermicelli nudlermed vårruller, salat, marinert
svinekjøtt med sitrongress, friske urter og syltet reddik/ gulerøtter. Retten toppes med peanøtter og en hjemmelaget dipp til.
Inkludert valgfri brus.
Allergener: nøtter, soya, gluten, fisk og skalldyr
Sabi i 125,-
4 biter sake marinert laks/agurk maki, 4 biter Tempura spesial med avokado lokk og lakserogn, 4 biter Tempura scampi og sjøgress salat, 2 nigiri, Sterling kveite og Aurora Laks
Allergener: Fisk, skalldyr, gluten (hvete), soya, egg og sesam
“V” Vegetar Tasting Platter 125,-
En kombinasjon av 3 biter nigiri, 8 biter uramaki og 6 biter hotroll med teriyakisaus
Hot Topic (150g) 125,-
A new spicy addition to our menu. Double Smashburger, red chili aioli, cheddar, Salat, jalapeños, syltet rødløk, potetgull og tomat!
“V” Chili burger (120g) 125,
laget av chili og kikerter, tomater, agurk, gulrot, rødløk, mikset salat, chili aioli
Crispy Belly Pork 150,
Serveres med fine rice vermicelli ( banh Hoi) og fiskesaus.
Allergener: Soya, løk, hvitløk og Skalldyr.
Tilbyr vegetarisk alternativ
4 pk donuts 150,-
Kinder bueno, salt karamell, hvit sjokolade og unicorn sweet
“V” 4 pk Vegansk 150,-
Kanel & sukker, mørk mocca, unicorn sweet og kex