fbpx

Take Away Week Lervig Local

20220303_120230

Sandwich med Roastbiff 150,-
Surdeigsbrød, hjemmelaget remulade, roastbiff fra A. Idsøe, sprøløk og salat. Serveres med Lervig No Worries alkoholfri øl og en liten søtbit fra Xoco by Corina.

“V” Sandwich med Konrad 175,-
Surdeigsbrød, Konrad rødkittost modnet med stout fra Lervig, chilimarmelade fra Litlestøl, tomat, pekannøtter og rucola. Serveres med Lervig No Worries alkoholfri øl og en liten søtbit fra Xoco by Corina.

Dette tilbudet gjelder kun lunsj (09.00 – 15.00)

kun pick up

Lervig Local

Vi på Lervig Local er en flagship venue lokalisert i Alexander Kiellands Gate 2A ved Ledaal Park i Stavanger. Her tilbyr vi det beste en kan tenke seg innen øl med mat som går bra ved siden. Vi brygger også egen øl på huset i regi av Lervig Bryggeri i Hillevåg som vi tilbyr på tapp med totalt 20 linjer og et veldig bredt utvalgt av øl, cider, seltzer osv på boks og glassflasker i våre store kjøleskap. Maten vi serverer her skal være comfy, spennende og smaksrik. Vi lager blandt annet våre egne fries som vi har siden September har solgt godt over 1 tonn av. Hos oss kan du slappe av med venner, bekjente og familie i et trygt og godt miljø med god stemning og bredt utvalg.