Take Away-rett:
Salat med røkt laks, sylta grønnsaker, chili-aioli og surdeigfocaccia.
Allergener i salat:
Fisk, egg, sennep, sulfitter.
Allergener i focaccia: hvete, bygg.
125,-
“V” Take Away vegetar-rett:
Salat med hummus, sylta grønnsaker, chili-aioli og surdeigfocaccia.
Allergener i salat:
Sesam, egg, sennep, sulfitter.
Allergener i focaccia: hvete, bygg.
125,-
På Arkeologisk museum finner du Kafé Ask og Embla. Vi selger smørbrød,
gode kaker, lapper og har også vår egen surdeigspizza. – En meny av
smakfull mat laget på museet! Alt tilberedt av vår dyktige kjøkkensjef
og hans team. Det vi serverer har høy kvalitet med ingredienser som har
historisk forankring. Kafé Ask og Embla er et naturlig knutepunkt for å
sitte ned og oppsummere de gode opplevelsene under besøket i museet.
Eller ønsker du bare å komme inn for et måltid – velkommen skal du være!
Det er et perfekt sted for familier og vennetreff. Hvorfor ikke bare
møtes til lunsj en dag og gjøre Kafé Ask og Embla til din nye stamkafé?